Onze diensten

PC KLINIEK MERELBEKE kan bogen op meer dan 30 jaar ervaring in het herstellen van computers en laptops. Wij aanvaarden ALLE HERSTELLINGEN ongeacht het merk,de ouderdom van de pc of de aard van het probleem. Is uw computer defect ? Is uw laptop defect? Aarzel niet en breng uw toestel bij ons binnen.
 • Herstellen van computer defect, laptop defect, tablet defect en andere apparaten
 • Vervangen van LCD/LED scherm van laptops en notebooks.
 • Vervangen schermen van smartphones, tablets, Ipads, Iphones
 • Harde schijf gecrasht en en je laatste backup dateert van een eeuwigheid geleden ? Want harddisks gaan enkel maar bij anderen defect. Tot wanneer het bij jou gebeurt. Windows start niet meer op na een update ? De externe hardeschijf met belangrijke data op is op de grond gevallen en maakt nu een raar geluid ? Niets is zo vervelend dan zorgvuldig bewaarde gegevens kwijt te geraken. Maar geen paniek , de data kunnen gerecupereerd worden.Computer defect Ook als de harde schijf niet meer opspint , kunnen de gegevens nog gerecupereerd worden. Als de data softwarematig gemanipuleerd kunnen worden , hebt U 100% zekerheid dat de meeste data kunnen overgezet worden op een usb-stick bvb. Ook bij een storing in de elektronica van een harddisk, waardoor deze niet meer door het systeem wordt herkend, is het meestal mogelijk om de data te recuperen Deze procedure duurt wat langer omdat er eerst een printplaat moet gevonden worden , die identiel aan de defecte plaat is Het kan ook voorkomen dat het mechaniek in de harddisk kapot is. Dit defect is meestal te herkennen als de harddisk een tikkend geluid maakt.Laptop defect Hoewel het veilig stellen van gegevens dan nog altijd mogelijk is, kan er geen garantie worden gegeven dat de data door PC KLINIEK MERELBEKE kunnen gerecupereerd. De harddisk kan dan doorgestuurd worden naar een bevriende firma die over een cleanroom beschikt. Tegen een scherpe prijs kan daar de data gerecoverd worden, zelfs van zwaar beschadigde schijven (brand, water).
  Vandaag de dag worden we overstelpt met computer virussen, malware , spyware, ransomware. Hier blijft nog altijd het motto voorkomen is beter dan genezen PC KLINIEK MERELBEKE zorgt voor installatie Computer defect van een degelijk antivirus programma, een deftige firewall en de nodige anti-malware apps. Beheer Uw software, email , Facebook , Instagram enz. als een 'goede huisvader', klik niet op links die jou iets vragen van persoonlijke gegevens of bankgegevens. Onthoud : banken zullen Uw data of pincode NOOIT vragen niet telefoon noch via mail !!
  Computer defect Wij bieden niet alleen ondersteuning voor alle versies van windows ( Windows 95, Windows 98, Windows XP, Windows ME (Millenium), Vista, Windows 7, Windows 8 ,Windows 10 en Windows Server maar ook voor Linux ( alle distributies ),Apple OS.en Android
  Computer defect De meeste herstellingen worden in ons labo uitgevoerd maar als U om een of andere reden de herstelling niet in ons labo kan laten uitvoeren dan komt PC KLINIEK MERELBEKE Uw computer defect of laptop defect ter plaatse herstellen. Sommige interventies zoals wifi-problemen kunnen uiteraard enkel terplaatse verholpen worden.
  Computer defect Via ZOHO remote assist kunnen wij U van op afstand ondersteunen en ingrijpen op Uw toestel.Wij bieden U hierbij ondersteuning voor Windows(vanaf Vista ) , Apple OS , Linux en Android. U dient enkel een klein programma op Uw toestel te installeren dat trouwens na het einde van de ondersteuing automatisch verwijderd wordt.

  Onze tarieven

    1e uur   55 € (1e uur wordt altijd aangerekend)
    vanaf 2e uur   40 €            (afrekening per 15 min.)
    Uurtarief in labo   45 €
    Uurtarief remote assist   30 € (1e uur wordt altijd aangerekend)
    Verplaatsingskost   straal 15 km rond Merelbeke     GRATIS
      buiten deze straal 25 km + 0.15 € per km

  PC Kliniek Merelbeke is gespecialiseerd in computeronderhoud en computerherstelling.1 PC Kliniek Merelbeke biedt ondersteuning voor Windows , Apple OS en Linux.
  PC KLiniek Merelbeke heeft 30 jaar ervaring in computerherstelling en wij aanvaarden ALLE computerherstellingen ongeacht de ouderdom van de laptop, notebook of computer 
  of de plaats waar de pc aangekocht werd. Is uw laptop defect? Laptop herstelling DELL , MEDION , HP , ACER , LENOVO, SONY, ASUS, MSI, SAMSUNG, TOSHIBA, IMAC , MACBOOK, IPHONE, IPAD
  Bij PC Kliniek Merelbeke kan U ook een tweedehands laptop of computer en hardware onderdelen kopen via de webshop.