Harddisk defect ?
USB stick/Memorycard niet meer herkend?

 •  Harde schijf gecrasht en en je laatste backup dateert van een eeuwigheid geleden ?
 • Windows - Linux - Mac OS - Android start niet meer op na een update ?
 •  De externe harde schijf met belangrijke data is op de grond gevallen en maakt nu een raar geluid ?

 • Ook als de harde schijf niet meer opspint kunnen de gegevens nog gerecupereerd worden. Als de data softwarematig gemanipuleerd kunnen worden , hebt U 100% zekerheid dat de meeste data kunnen overgezet worden op een usb-stick bvb.
 •  Ook bij een storing in de elektronica van een harddisk, waardoor deze niet meer door het systeem wordt herkend, is het meestal mogelijk om de data te recuperen Deze procedure duurt wat langer omdat er eerst een printplaat moet gevonden worden , die identiek is aan de defecte plaat.

 •  Het kan ook voorkomen dat het mechaniek in de harddisk kapot is. Dit defect is meestal te herkennen als de harddisk een tikkend geluid maakt.Hoewel het veilig stellen van gegevens dan nog altijd mogelijk is, kan er geen garantie worden gegeven dat de data door PC KLINIEK MERELBEKE kunnen gerecupereerd. De harddisk kan dan doorgestuurd worden naar een bevriende firma die over een cleanroom beschikt. Tegen een scherpe prijs kan daar de data gerecoverd worden, zelfs van zwaar beschadigde schijven (brand, water).
 • PC KLINIEK Datarecovery
  Tarief excl. btw  Eigen Labo  Clean Room
  ; Diagnose
  GRATIS DIAGNOSE- No cure , No pay
   Softrecovery: recuperatie van data via specialistische software
   HDD, SSD, Smartphone  150 €  310 €
   USB / SD-CARD  110 €  210 €
    Hardrcovery : schade aan leeskop -motor -sectors - chipset valschade
   HDD, SSD, Smartphone  425 €  825 €
   USB/SD-CARD  225 €  415 €
   Ophaling en terugzending
  GRATIS

  PC Kliniek Merelbeke is gespecialiseerd in computeronderhoud en computerherstelling.1 PC Kliniek Merelbeke biedt ondersteuning voor Windows , Apple OS en Linux.
  PC KLiniek Merelbeke heeft 30 jaar ervaring in computerherstelling en wij aanvaarden ALLE computerherstellingen ongeacht de ouderdom van de laptop, notebook of computer 
  of de plaats waar de pc aangekocht werd. Is Uw laptop defect ? Laptop herstelling DELL , MEDION , HP , ACER , LENOVO, SONY, ASUS, MSI, SAMSUNG, TOSHIBA, IMAC , MACBOOK, IPHONE, IPAD
  Bij PC Kliniek Merelbeke kan U ook een tweedehands laptop of computer en hardware onderdelen kopen via de webshop.