Wie zijn wij ?

Ervaring

PC KLINIEK MERELBEKE is de commerciƫle benaming van SHS Systems Comm.V. en werd opgericht door Johan Stevens in 1985. Van de verkoop van homecomputers zoals Commodore 64, zx-Spectrum , Atari enz , is de zaak uitgegroeid tot een speciaalzaak voor verkoop en alle herstellingen aan laptops, pc's en smartphones . Daarnaast is er ook nog een afdeling Cybersecurity en Datarecovery.
PC KLINIEK MERELBEKE kan dus bogen op meer dan 30 jaar ervaring.

Integriteit

Door de aard van onze activiteiten , komen wij veel in contact met persoonlijke , private data zoals foto's , video's en opgeslagen documenten. PC KLINIEK MERELBEKE voldoet aan alle GDPR-normen en hanteert een zeer strict protocol in het behandelen van deze gevoelige data. Wij delen GEEN data en voeren enkel de nodige handelingen uit om deze data veilig te stellen. Wij houden ons wel aan de wettelijke verplichtingen bij vaststellen van overtredingen op het strafwetboek.

Degelijkheid

PC KLINIEK MERELBEKE werkt alleen met nieuwe merkonderdelen en niet met namaakartikelen. Bij herstellingen kan het voorkomen dat er 2e hands onderdelen dienen besteld te worden. Deze worden besteld bij betrouwbare partners die aan alle CE-waarborgen voldoen.

PC Kliniek Merelbeke is gespecialiseerd in computeronderhoud en computerherstelling.1 PC Kliniek Merelbeke biedt ondersteuning voor Windows , Apple OS en Linux.
PC KLiniek Merelbeke heeft 30 jaar ervaring in computerherstelling en wij aanvaarden ALLE computerherstellingen ongeacht de ouderdom van de computer 
of de plaats waar de pc aangekocht werd. Is Uw laptop defect ? Laptop herstelling DELL , MEDION , COMPAQ, HP , ACER , LENOVO, SONY, ASUS, SAMSUNG, TOSHIBA
Bij PC Kliniek Merelbeke kan U ook een tweedehands computer en hardware onderdelen kopen via de webshop.